Fri frakt på alla boxar!

OM oss

Om nu en naturligt handgjord tvål med fina oljor är så mycket bättre än en industriell framställd tvål med onödiga tillsatser. Varför använder inte fler den bättre tvålen?

Den här frågan ställde sig Vera som älskat fasta tvålar under flera år och märkt hur stor skillnaden var mellan dem båda. Hon bestämde sig för att lära sig hantverket från grunden och dela med sig av resultatet.

Veras första tvål med en personlig hälsning blev snabbt en succé hos vänner och bekanta. Idén om Tvålogram® var född och 2022 kickade webbshopen igång. 

Ljusogram® startades några månader senare då vi fått många förfrågningar om att skicka ljus tillsammans med en tvål. Doftljus i behållare hade vi sedan tidigare, men skapade ett eget sexkantigt ljus som får plats i våra boxar - rakt ner i brevlådan!


Vera Myrstedt
Tvål- & Ljusmakerska

Vad är det bästa med att skapa din egen tvål?
Det är kreativt och mediativt att få skapa med händerna. 
Att dessutom veta vad tvålen innehåller är en bonus.

Vilken är din favoritbox?
Tvålogram Duo är min favorit. Ett extra plus är att lägga till en tvålpåse i boxen.

Varför just denna kombo?
Tvålar är bland det bästa jag vet. I denna box får du en tvål och en skrubbtvål. Då de börjar bli små tar jag till vara på dem och lägger i tvålpåsen och tvättar kroppen med
.

Kajsa Jägvald
Administratör

Vilken är din roll i Tvålogram?
Vera gör de fina tvålarna och jag sköter allt det administrativa.
Vi kompletterar varandra väldigt bra. 

Vilken är din favoritbox?
Tvålogram med den fina tvålen med röd lera och gärna lägga till ett litet doftljus.

Varför gillar du den tvålen så mycket?
Tvålen med röd lera återfuktar mina annars så torra händer så bra. Doftftljusen är fina i en guldask som dessutom går att återanvända. Jag är lite partisk för det är jag som skapar doftljusen.