Fri frakt på alla boxar!

OM TVÅLOGRAM

Våra tvålar är tillverkade med kärlek i Bromma. Kallrörda med 100% naturliga ingredienser* som din kropp kommer att älska oavsett hudtyp. Ekologisk, vegansk och fri från palmolja och färgämnen.
Det är viktigt att vi tar hand om vår planet och dess invånare. En tvål med vegetabiliska och ekologiska oljor belastar inte miljön.
Tillverkad enligt konstens alla regler och tvålarna är registrerade hos läkemedelsverket och anmälda till EU:s kosmetikaregister, Cosmetic Product Notification Portal.
Absolut inte testade på djur och kommer dessutom i en plastfri förpackning. Bra va?

Återfuktar huden.
Det finns endast naturliga ingredienser* i tvålarna. De är kallrörda och behåller glycerinet som återfuktar och som annars tas bort under en industriell tillverkning. Du kan tvätta dina händer gång på gång utan att torka ut huden.

Inga bakterier.
Det innehåller inga kon
serveringsmedel i tvålarna. Bakterierna kan inte växa till sig då de inte trivs i den basiska miljön tvålen har
.

Miljövänlig.
Det finns inga konstigheter i tvålarna. Endast naturliga och ekologiska råvaror som inte skadar naturen då den bryts ner. Ingen palmolja
eller animaliskt fett och inte heller några onödiga plastförpackningar som behöver återvinnas.

Dryg.
Du får ut mer av en fast tvål än en flytande. Låter du den torka upp mellan gångerna håller den längre. Skölj av tvålen efter användning och lägg på ett tvålfat med bra dränering som låter vattnet rinna bort. De fina oljorna gör också att tvålen inte skrumpnar ihop då den torkar.

Hantverk och arv.
Tvålarna tillverkas noggrant för hand i små batcher enligt kallprocess metoden. Kallrörda tvålar är ett hantverk och som har tillverkats i århundranden med fina oljor i syfte att få bort smuts och bakterier.
Varför inte fortsätta med ett vinnande koncept?

* I tvålarna med doft är det 99,5% naturliga ingredienser. Det tillsätts några droppar av ftalatfri doftolja som tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration, IFRA certifikat och säkerhetsblad (MSDS). Inköpta hos Creative Cosmetics AB.