Fri frakt på alla boxar!

WORKSHOP

Vill du skapa din egen tvål eller ljus?

Varje månad anordnar vi workshop i Stockholms innerstad.
Hör av dig till oss för datum och tider.
Maila oss: [email protected]Boka in en AW! En kul aktivitet med kollegor och vänner.

Vi anordnar workshops som en aktivitet för företag eller en afterwork aktivitet för dig och dina vänner.

Vi startar en Tvålworkshop med att du får se hur en kallrörd tvål skapas från grunden. En riktigt spännande kemilektion där vi berättar om lut, oljornas fina egenskaper och annan spännande fakta.  Sedan får du röra ihop din egen tvål med valfri färg och doft. Till tvålarna använder vi en ekologisk tvålmassa som stelnar fortare än den kallrörda där tvålen behöver mogna i flera veckor. Denna teknik kallas för Melt & Pour. Översatt till svenska, Smält & Häll. 
Medan tvålarna stelnar fikar vi ekologiskt  tillsammans. Efter fikat får du slå in din tvål med fina inslagningspapper, stämplar och klistermärken.

Vi startar en Ljusworkshop med att vi visar hur det går till att göra ett doftljus, med intressant fakta om vax och vekar. Sedan får du göra ditt eget doftljus i en behållare (du väljer mellan glas eller metall) med valfri färg och doft. Vi använder oss av veganskt och miljövänligt vax med lång brinntid. Då ljusen stelnar fikar vi ekologiskt tillsammans. Efter fikat får du slå in ditt ljus med fina inslagningspapper, stämplar och klistermärken.

Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig för bokning eller offert [email protected]

Vi skapar workshopen enligt dina önskemål. Vi kan komma till din arbetsplats eller annan plats i Stor-Stockholm. Vi håller annars till i en lokal vid St Eriksplan.